Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress
Kategorije proizvoda
Diplon | PRODAJA
464
page,page-id-464,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

PRODAJA

Vidax Diplon d.o.o. je tvrtka koja se bavi uvozom te veleprodajom kupaonske i sanitarne opreme brenda Diplon. Iako je brend Diplon već desetak godina prisutan na europskom tržištu, kod nas se pojavio 2005. godine. Vidax Diplon d.o.o. je ekskluzivni zastupnik ovog proizvođača za hrvatsko tržište. Ujedno je i dio mreže europskih zastupništava koja međusobno usko surađuju kako bi proizvod što moguće bolje plasirali i ponudili kupcu.

U asortimanu naše ponude imamo na raspolaganju dodatni niz drugih svjetski poznatih proizvođača kupaonske opreme poput Grohe, Schmidler, Rosan, Slovarm, Inker, Geberit, Laufen, Hatria, Fayans… U ponudi su dakle, tuš kabine i to počevši od luksuznih modela hidromasažnih tuš kabina, opremljenih digitalno upravljanim parnom kupelji, telefonskim priključkom i radio prijemnikom, različitih dimenzija kadi, preko hidromasažnih tuš kabina neuobičajenih, atraktivnih dizajna, do klasičnih kutnih tuš kabina s kvadratnim ili zaobljenim tlocrtnim presjekom, s plitkim ili dubokom kadama. Treba napomenuti da su svi modeli, iako kineskog proizvođača, dimenzijama i dizajnom ciljano prilagođeni europskim zahtjevima. Trenutno nudimo i tridesetak modela što klasičnih, a uglavnom hidromasažnih kada, gdje su pojedini modeli opremljeni i zračnom masažom. Svi modeli tuš kabina i kada dizajnirani su na način da se ugrađuju u već gotove kupaonice, a priključci na dovod i odvod vode spajaju se putem fleksibilnih cijevi pa nisu potrebne gotovo nikakve intervencije i zahvati u kupaonici ni prilikom prve ugradnje ni prilikom zamjene za već postojeću kabinu ili kadu.

Također, u ponudi imamo i hidromasažne stubove, desetak dizajnom povezanih serija armatura i kupaonske galanterije (držači ručnika, dozatori tekućeg sapuna, nosači toaletnog papira, čaša, vješalice, plastične i inox wc metlice, police), tušne prskalice s fleksibilnim cijevima, te usponski tuševi, dijelovi za armature (glave, perlatori…), fleksibilne cijevi, ventili, fitinzi, keramički i stakleni umivaonici, ogledala, od koji su mnogi modeli s policama i svjetiljkom, ventilatori i profesionalni sušači ruku i kose, keramičke wc školjke, vodokotlići (klasični i ugradbeni) i monoblokovi te wc daske, kante za otpatke, zavjese za kupaonice, nekoliko modela nosača za njih i sanitarni tepisi različitih dezena, te keramičke pločice … A sve to s cijenama među najpovoljnijima na tržištu.